Følg

Oppsett av epostkonto på PC/Mac

Kontodetaljer:

Velg mellom POP3 og IMAP. Med IMAP så lagres epost på server (anbefalt på mobil).

Kontotype POP3
Brukernavn: din epostadresse
Innkommende server: mail.dittdomenenavn.no
Utgående server: mail.dittdomenenavn.no
Flere innstillinger:
POP3 port (SSL på): 995
SMTP port (SSL på): 465
(Viktig) Utgående server krever godkjenning: Ja (velg/skriv samme brukernavn og passord som på innkommende).

Kontotype IMAP
Brukernavn: din epostadresse
Innkommende server: mail.dittdomenenavn.no
Utgående server: mail.dittdomenenavn.no
Flere innstillinger:
IMAP port (SSL på): 993
SMTP port (SSL på): 465
(Viktig) Utgående server krever godkjenning: Ja (velg/skriv samme brukernavn og passord som på innkommende).

NB: Valget SSL krever TLS 1.2+. Hvis problem med tilkobling og din applikasjon ikke støtter TLS 1.2+ så må en deaktivere SSL ved å fjerne markering av dette valget i innstillingene for epostkonto.

Kommentarer

Levert av Zendesk